Blog

Bun venit, primăvară!

A trecut iarna geroasă,/ Câmpul iar a înverzit/ Rândunica cea voioasă/ La noi iarăși a sosit. Dintr-o creangă-n alta zboară/ Sturzul galben, aurit/ Salutare, primăvară,/ Timp frumos, bine-ai venit! Turturelele se îngână,/ Mii de fluturi vezi zburând/ Și pe harnica albină/ Din flori miere adunând. Cântă cucu-n dumbrăvioară/ Pe copacul înflorit,/ Salutare, primăvară,/ Timp frumos,Continuă lectura „Bun venit, primăvară!”

Masaj cu pietre vulcanice calde-un răsfăț suprem

Stau și mă gândesc cum să exprim în cuvinte ce stare oferă corpului și minții masajul cu pietre vulcanice, cât de mult relaxează și ce resimți atunci când se încheie……Nu știu, probabil trebuie să simți ca să înțelegi, însă voi încerca să descriu cât mai mult beneficiile acestui masaj, ce reprezintă și de ce trebuieContinuă lectura „Masaj cu pietre vulcanice calde-un răsfăț suprem”

Începe-ți ziua cu o cafea delicioasă

De câte ori te-ai trezit dimineața cu gândul să îți pregătești cafeaua pentru a te putea dezmetici și pentru a-ți începe ziua cu „dreptul”? Presupun că răspunsul este: de fiecare dată! Însă te-ai întrebat vreodată de unde provine cafeaua și ce beneficii are aceasta pentru organismul nostru? Iată câteva lucruri interesante despre aceasta. Koffe esteContinuă lectura „Începe-ți ziua cu o cafea delicioasă”

O carte enigmatică-Viitor cu cap de mort de Radu Cinamar

Astăzi doresc să scriu despre o altă carte foarte interesantă, scrisă tot de un autor român, sub pseudonimul Radu Cinamar. Autorul a dorit să nu își dezvăluie numele real din motive lesne de înțeles așa cum le prezintă și în cărțile sale. Dragă cititorule, dacă ești pasionat de teorii ale conspirației, de lucruri ce seContinuă lectura „O carte enigmatică-Viitor cu cap de mort de Radu Cinamar”

Vadu-locul unde soarele sărută marea

Plaja Vadu, una dintre plajele sălbatice ale Dobrogei, o minunată întindere de nisip la marginea căreia maiestuoasa mare își sparge valurile contemplându-se cu ea. Această plajă face parte din rezervația Biosfera Deltei Dunării, lungă de peste 15 km și care mult timp s-a păstrat nedescoperită de către turiști, doar localnicii se bucurau de frumusețea ei.Continuă lectura „Vadu-locul unde soarele sărută marea”

Cărțile-pasiunea mea

Se spune că o carte este o colecție de hârtii, sau diferite materiale, legate între ele cuprinzând un volum sau mai multe, însă eu sunt de părere că aceasta reprezintă mult mai mult de atât, o carte poate reprezenta o lume fantastică, o carte te conduce pe un tărâm al cunoașterii și al imaginației cumContinuă lectura „Cărțile-pasiunea mea”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: